Hodnocení obchodu

5,0 12 hodnocení
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HH Avatar autora | 16.9.2019
Rychlé jednání, vynikající komunikace a ochota a nádherné kousky oblečení, které se našemu synkovi moc líbí. Veliké díky, určitě nakoupíme znovu!
KH Avatar autora 16.9.2019
Takové hezké hodnocení mi udělá vždy radost. Děkuji.
HZ Avatar autora | 25.7.2019
Vstřícné jednání a rychlé vyřízení objednávky.
KH Avatar autora 25.7.2019
Dobrý den, děkuji za hodnocení. Jsem ráda, že jste s nákupem spokojená a doufám, že se k nám budete vracet. Přeji hezký den.
SV Avatar autora | 9.6.2019
Uplna spokojenost - kvalita i design produktu, rychlost dodani. Super!
K Avatar autora 9.6.2019
Děkujeme a ať vám oblečení dobře slouží.
Avatar autora | 7.6.2019
+ Kvalitní, dobře šité, dobrý materiál, odpovídající velikost, barvy hezčí a plnější než při zobrazení v počítači

Těším se na příští objednávání
Avatar autora 17.9.2019
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že se vám zboží líbilo ještě víc než na obrázku a doufáme, že budete stejně spokojeni i příště. Váš KAAMO
Avatar autora | 13.4.2019
+ Siroky vyber znacky Maxomorra

Avatar autora | 6.4.2019
+ Přehledný obchod
+ Oblečení GOTS
+ Rychle dodáno
+ Dostal jsem slevu na druhý nákup

PV Avatar autora | 2.4.2019
Koupili jsme pro syna pyžámko, a max. spokojenost. Teplé a pořád chce nosit jenom to. Obchod byl rychlý. Jednání v pohodě, i když jsme si nechali poradit. Doporučuji... Nakoupíme opět.
KJ Avatar autora | 28.3.2019
Autíčka, traktory, taxíky...syn nesundavá, pokud z něj neservu do pračky. Ještěže máme sušičku. Doporučuji všem dopravním nadšencům. Zase nakoupíme.
BM Avatar autora | 28.3.2019
Koupila jsem dceři sukýnku, hodně jsem váhala, zboží mi přišlo drahé, ale chtěla jsem zkusit biobavlnu. Materiál je užasný a vypadá kvalitně. Jsem nadšená a určitě dceři nakoupím i trička.
JH Avatar autora | 27.3.2019
Nakup bez problemu, zbozi super.
MS Avatar autora | 27.3.2019
Vše proběhlo naprosto v pořádku. Zboží je vysoké kvality. Určitě nakoupíme znovu.
PP Avatar autora | 27.3.2019
Koupil jsem sestře šaty s taxikama. Moc se ji líbí. Objednávka přišla rychle a v pořádku.
12 položek celkem