Hodnocení obchodu

5,0 265 hodnocení
5
262x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DP Avatar autora Darinka Poláková | 15.6.2022
+ Rýchle doručenie
+ veľmi milý a ochotný prístup

Nádherné farby oblečenie, nápadité vzory, kvalitný a veľmi príjemný materiál.
A Avatar autora Alena | 27.5.2022
Super obchod,super zboží,velká spokojenost.
MH Avatar autora Monika Hricková | 23.5.2022
Jsem nadmíru spokojená, nádherné, kvalitní, zboží,obchod doporučuji všem maminkám
D Avatar autora Dk | 18.5.2022
Naprostá spokojenost. Oblečení je krásné!!!
S Avatar autora Sylva | 4.5.2022
Kupovala jsem triko s dlouhým rukávem a kapuckou pro synovce. Triko se mu líbí a chodí v něm rád. Já jsem s materiálem byla spokojená.
G Avatar autora Gabriela | 2.5.2022
Byla jsem moc spokojena, opravdu krasne a kvalitni obleceni, doporucuji.
K Avatar autora Kamila | 28.4.2022
I Avatar autora Iveta | 15.4.2022
+ Rychlé dodání a opravdu kvalitní zpracování a materiál

Absolutní spokojenost
JS Avatar autora Jeannette Strirkova | 12.4.2022
Krásné oblečení, skvělá kvalita .
S Avatar autora Sára | 12.4.2022
+ Pestry vyber produktu
+ Rychlost doruceni
+ Prijemna komunikace

P Avatar autora Petra | 7.4.2022
Skvělé provedení, rychlé dodání, naprostá spokojenost.
A Avatar autora Adéla | 4.4.2022
Kvalitní zboží, hezká látka, rychlé dodání. Moc spokojena :-) Pokud je GOTS bavlna také uvnitř zimní čepice, pořídíme i tu.
DO Avatar autora Daniela Ottová | 1.4.2022
Velmi!!! Vstřícnost, ochota, skvělé materiály.
A Avatar autora Andrea | 30.3.2022
Naprostá spokojenost. Krásný materiál první a určitě ne poslední objednávka.
D Avatar autora Daniela | 30.3.2022
Kupovala jsem pro syna, atopika, trička a trenýrky z biobavlny, naprostá spokojenost, pokožka vůbec není podrážděná, velmi rád tohle oblečení nosí
P Avatar autora Petra | 10.3.2022
+ Pěkné zboží
+ Rychlé vyřízení

H Avatar autora Hedvika | 8.3.2022
Jsem velice spokojená. Pyžamka byla v super kvalitě a pěkně sedí. Rychlé dodání zboží.
L Avatar autora Lída | 28.2.2022
Všechno v pořádku. Rychlé dodání zboží. Krásný výrobek.
R Avatar autora Renáta | 23.2.2022
+ zboží s certifikované biobavlny
+ rychlé dodání
+ kvalitní materiál výrobků
+ příjemné vystupování
+ možnost prodat (bazarově) na stránkách obchodu použité dříve zakoupené kousky (výhledově)
- není to fair trade zboží

Hledala jsem obchod šetrnější k přírodě a s legínami, které se hned neprodřou. Bohužel jsem se nezeptala, kde je zboží vyráběné - spolehla jsem se na "švýcarskou zančku"... takže bylo zklamání z "made in China" a "made in Turkey". Vědět to dřív, nekoupila bych - nechci podporovat obchody v Číně a transport materiálu a výrobků sem-tam. Obchod je pěkný, výrobky vypadají velmi kvalitní (uvidím, jak dlouho vydrží neprodřené). Milá komunikace, byla jsem průběžně informována o všech krocích. Vlastně nemám co vytknout obchodu - jen jsem si nepohlídala jsem, odkud zboží dorazilo, nedoptala se, kde bylo vyrobeno. Těm, co nevadí zboží vyrobené v Číně, doporučuji. Těm, co vadí v Číně i Turecku, doporučuji se předem zeptat.
K Avatar autora Kamila (Administrátor) 12.3.2022
Dobrý den, Renáto, děkuji za moc pěkné hodnocení. Souhlasím s vámi, že informace, kde je zboží vyrobeno, není vidět hned, ale až v detailu značky, to napravím a děkuji za upozornění. Jen pro upřesnění, žádná z našich značek nemá výrobu v Číně. Švédská Maxomorra a Meaydey mají výrobu v Indii, německá Walkiddy v Turecku, protože v těchto zemích jsou nejpříznivější podmínky pro pěstování bavlny. A všechny mají certifikát GOTS - nejpřísnější a nejuznávanější certifikaci pro textil vyrobený z organických vláken, která zaručuje pěstování bavlníku bez GMO, od pěstování bavlny, přes sklizeň, tkaní vláken, barvení, až po finální produkt se nepoužívají žádné chemikálie. Sleduje se každý krok od bavlníkového pole, až po finální produkt. Kromě toho vyžaduje také plnění nejvyšších ekologických požadavků v celém výrobním řetězci, plnění nejvyšších etických (FAIR TRADE) požadavků a dodržování důstojných sociálních pracovních podmínek, které v těchto zemích nejsou bohužel běžné. Vím, že neuspokojím vaše očekávání výrobku z Evropy, ale nabízené oblečení s certifikací GOTS splňuje ty nejvyšší kvalitativní a etické standardy, se kterými se ztotožňuji. Kamila
R Avatar autora Romča | 21.2.2022
Velký výběr oblečení pro děti Vybrané zboží bylo doručeno rychle a v pořádku Materiál i potisk je velmi kvalitní, obchod mohu vřele doporučit.
Nahoru
266 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení