Hodnocení obchodu

5,0 23 hodnocení
5
23x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Alžběta | 15.11.2019
Senzace! Jsem nadšená! Skvělá komunikace, nádherné zboží a hlavně vřelý a srdečný přístup
L Avatar autora Lojza | 10.11.2019
ZB Avatar autora Zuzana Bartikova | 9.11.2019
HH Avatar autora Hana Haidašová | 3.11.2019
V Avatar autora Veronika B. | 29.10.2019
Skvělá komunikace, rychlé vyřízení objednávky, úžasný materiál a parádní vzory oblečení ⭐ Děkuji!
MR Avatar autora Milan Rozšafný | 17.10.2019
Zázraky na počkání nemožné do 5 min :-)
EA Avatar autora Eva Antalikova | 17.10.2019
Rychla a ustretova komunikacia., prozakaznicky orientovany obchod, rychle dodanie. Nemam, co vytknut. Bola som velmi spokojna.
KH Avatar autora Kamila Handlová (Administrátor) 17.10.2019
Děkuji vám za hezké hodnoceni a jsem ráda, že se vše podařilo vyřešit k vaší spokojenosti.
I Avatar autora Ingrid | 16.10.2019
Nemám žádné výhrady. Moje první zkušenost s tímto obchodem je velmi dobra.
KH Avatar autora Kamila Handlová (Administrátor) 16.10.2019
Děkuji a věřím, že další zkušenosti budete mít aspoň stejně dobré.
ZP Avatar autora Zdenka Procházková | 16.10.2019
P Avatar autora Petra | 6.10.2019
Moc krásné oblečení s tím nejlepším materiálem
KH Avatar autora Kamila Handlová (Administrátor) 16.10.2019
Díky a věřím, že vám oblečení z kvalitního materiálu bude dobře a dlouho sloužit.
Avatar autora Anna Černíková | 30.9.2019
Skvělý obchod a ještě skvělejší oblečení! Jsem nadšená ☺️
KH Avatar autora Kamila Handlová (Administrátor) 16.10.2019
Jsem moc ráda, že vás oblečení nadchlo. Děkuji.
HH Avatar autora Hanka Haidasova | 16.9.2019
Rychlé jednání, vynikající komunikace a ochota a nádherné kousky oblečení, které se našemu synkovi moc líbí. Veliké díky, určitě nakoupíme znovu!
KH Avatar autora Kamila Handlová (Administrátor) 16.9.2019
Takové hezké hodnocení mi udělá vždy radost. Děkuji.
HZ Avatar autora Hana Zarubova | 25.7.2019
Vstřícné jednání a rychlé vyřízení objednávky.
KH Avatar autora Kamila Handlová (Administrátor) 25.7.2019
Dobrý den, děkuji za hodnocení. Jsem ráda, že jste s nákupem spokojená a doufám, že se k nám budete vracet. Přeji hezký den.
SV Avatar autora Silvia Vedrödiová | 9.6.2019
Uplna spokojenost - kvalita i design produktu, rychlost dodani. Super!
K Avatar autora KAAMO (Administrátor) 9.6.2019
Děkujeme a ať vám oblečení dobře slouží.
Avatar autora | 7.6.2019
+ Kvalitní, dobře šité, dobrý materiál, odpovídající velikost, barvy hezčí a plnější než při zobrazení v počítači

Těším se na příští objednávání
Avatar autora (Administrátor) 20.11.2019
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že se vám zboží líbilo ještě víc než na obrázku a doufáme, že budete stejně spokojeni i příště. Váš KAAMO
Avatar autora | 13.4.2019
+ Siroky vyber znacky Maxomorra

Avatar autora | 6.4.2019
+ Přehledný obchod
+ Oblečení GOTS
+ Rychle dodáno
+ Dostal jsem slevu na druhý nákup

PV Avatar autora Pavol Vajansky | 2.4.2019
Koupili jsme pro syna pyžámko, a max. spokojenost. Teplé a pořád chce nosit jenom to. Obchod byl rychlý. Jednání v pohodě, i když jsme si nechali poradit. Doporučuji... Nakoupíme opět.
KJ Avatar autora Kateřina Jarošová | 28.3.2019
Autíčka, traktory, taxíky...syn nesundavá, pokud z něj neservu do pračky. Ještěže máme sušičku. Doporučuji všem dopravním nadšencům. Zase nakoupíme.
BM Avatar autora Barbora Mikovcova | 28.3.2019
Koupila jsem dceři sukýnku, hodně jsem váhala, zboží mi přišlo drahé, ale chtěla jsem zkusit biobavlnu. Materiál je užasný a vypadá kvalitně. Jsem nadšená a určitě dceři nakoupím i trička.
Nahoru
23 položek celkem